Proteză din silicon

Pentru a înlocui dinții lipsă. Aspect natural și confort. Durabilitate pe termen lung. Ușor de folosit. Conținutul pachetului: 1x proteză superioară, 1x proteză inferioară. Descrierea completă
45,00 RON

Proprietăți

Proteză din silicon

Protezele din silicon sunt o soluție complet nouă și inovatoare pentru cei care au nevoie să înlocuiască dinții lipsă. Această proteză revoluționară combină confortul și aspectul natural. Unul dintre principalele avantaje ale protezelor din silicon este confortul lor excepțional. Siliconul este un material moale, flexibil, care se conformează formei dinților și gingiilor, asigurându-se că proteza nu se potrivește inconfortabil și nu se strânge. Acest lucru este esențial pentru purtarea de zi cu zi. Proteza din silicon este concepută să reziste mult timp. Materialul este rezistent la uzură și deteriorare. Protezele din silicon sunt ușor de îngrijit. Curăță-l în mod regulat sub jet de apă și folosește agenți speciali de curățare pentru proteze dentare. Cu o întreținere simplă, poți fi sigur că proteza ta va rămâne în stare optimă. Protezele din silicon sunt o soluție modernă pentru cei care caută o soluție confortabilă și cu aspect natural pentru zâmbetul lor. Cu această proteză veți obține nu numai un zâmbet frumos, ci și un confort și fiabilitate incomparabile. În plus, utilizarea sa este foarte simplă. Doar pune proteza în apă fierbinte timp de 1 minut pentru a înmuia puțin siliconul și pune-l pe dinți. În acest fel, proteza este modelată corespunzător și o poți purta în fiecare zi.

Caracteristici principale:

  • Confort incomparabil: Unul dintre principalele avantaje ale protezelor din silicon este confortul lor excepțional. Siliconul este un material moale, flexibil, care se adaptează la forma cavității bucale și a gingiilor, asigurându-se că proteza nu se potrivește inconfortabil și nu se sugrume. Acest lucru este esențial pentru purtarea de zi cu zi.
  • Durabilitate și durabilitate: Proteza din silicon este proiectată să reziste mult timp. Materialul este rezistent la uzura, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de un zambet frumos multi ani.
  • Întreținere ușoară: protezele din silicon sunt ușor de întreținut. Curăță-l în mod regulat sub jet de apă și folosește agenți speciali de curățare pentru proteze dentare. Cu o întreținere simplă, poți fi sigur că proteza ta va rămâne în stare optimă.
  • Reveniți la alimentele preferate: Cu această proteză, nu trebuie să vă limitați în alimentație. Siliconul este suficient de durabil pentru a face față mestecării și mușcăturii diferitelor alimente. Așa că vă puteți bucura de alimentele preferate fără griji.
  • Concluzie: Protezele din silicon sunt o soluție modernă pentru cei care caută o soluție confortabilă, durabilă și cu aspect natural pentru zâmbetul lor. Cu această proteză veți obține nu numai un zâmbet frumos, ci și un confort și fiabilitate incomparabile. Investiția în proteze dentare din silicon este o investiție în igiena orală și încrederea în sine.
  • Material: silicon
  • Conținutul pachetului: 1x proteză superioară, 1x proteză inferioară